Συνεργασίες

Με προσήλωση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αξιοπιστία του παραγόμενου προϊόντος, συνεργαζόμαστε με τους κάτωθι επώνυμους οίκους:

Μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρεία στον τομέα της ναυπηγικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο με εμπειρία 80 ετών δραστηριοποιείται σε μηχανισμούς καταστρώματος , συμπιεστές και συστήματα διεύθυνσης.

         
Με ενεργή δραστηριότητα από το 1907 και προσωπικό 850 ατόμων, η DAIHATSU DIESEL προσφέρει εκτεταμένη γκάμα κινητήρων diesel, και περιφερειακών εξαρτημάτων που καλύπτουν πολύ μεγάλο φάσμα εφαρμογών.

Με έδρα τον Πειραιά, δραστηριοποιείται ενεργά στον σχεδιασμό, την αναβάθμιση και επισκευή πλοίων. 20 χρόνια εμπειρίας και υψηλή εξειδίκευση, εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

         
Ο ιταλικός οίκος PINFABB Srl, προσφέρει λύσεις για συστήματα πλοήγησης, σταθεροποιητές, και υδραυλικές αντλίες. Τα παραπάνω διατίθενται για νέες εγκαταστάσεις ή ως αναβάθμιση σε υπάρχοντα συστήματα.
Υπό την νέα μορφή της CAT Marine Power Systems, ο εδραιωμένος οίκος MAK, χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα μέσα και τεχνολογίες, και παρέχει μια διαρκώς επεκτανόμενη και εξελισσόμενη γκάμα μηχανών εσωτερικής καύσης και γεννητριών.