Αντιπροσωπείες

Η Injegov Ε.Π.Ε. αντιπροσωπεύει σε Ελλάδα και Κύπρο, τους παρακάτω διεθνείς οίκους. Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για νέες εγκαταστάσεις, retrofits, after sales service και πωλήσεις ανταλλακτικών για όλη την γκάμα των προϊόντων Heinzmann, Regulateurs Europa και Lock-N-Stitch.

Από το 1897, ο οίκος HEINZMANN είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων ελέγχου, διαχείρισης, προστασίας και αυτοματισμού για μηχανές εσωτερικής καύσεως, ατμοστροβίλους και αεριοστροβίλους. Παράγει μηχανικούς και ηλεκτρονικούς ρυθμιστές στροφών για μηχανές diesel, φυσικού αερίου και dual-fuel κινητήρες καθώς και για εγκαταστάσεις ατμοστροβίλων και αεριοστροβίλων.
Ο οίκος Regulateurs Europa, ο οποίος κατασκευάζει ρυθμιστές στροφών, είναι σε θέση να παρέχει τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακά συστήματα πλήρους ελέγχου, επιτήρησης και προστασίας για κάθε είδους εφαρμογή στη βιομηχανία, τη ναυτιλία και τους σιδηροδρόμους. Για αυτό, διακεκριμένοι κατασκευαστές μηχανών, όπως η MAN, B&W, Wartsila, MAK και άλλοι, εμπιστεύονται τα συστήματα RE για τις εφαρμογές τους.
Ο οίκος Lock-N-Stitch ειδικεύεται σε μόνιμες επισκεύες ραγισμένων ή κατεστραμμένων χυτών από χυτοσίδηρο και άλλα μέταλλα. Κατασκευάζει υλικά επισκευής ρωγμών και κατεστραμμένων σπειρωμάτων, επαναφέροντας τις αρχικές ιδιότητες του μετάλλου, χωρίς την ανάγκη ανόπτησης. Με τη μέθοδο LNS, η Injegov ΕΠΕ, μπορεί να επισκευάσει μπλοκ μηχανών, κελύφη τουρμπινών και αντλιών και άλλα εξαρτήματα που μέχρι τώρα κρίνονταν ως μη επισκευάσιμα.